Toimintamme perustuu lukkitrukkiin

Käytössämme oleva italialainen Ascom BHT 670 -lukkitrukki pystyy nostamaan jopa 670 tonnin taakkoja eli käytännössä Saimax-luokan aluksia, joiden maksimipaino on 670 tonnia, pituus 15-75 metriä ja leveys maksimissaan 12,6 metriä.

Lukkitrukki

Uusi lukkitrukkimme kykenee telakoimaan 15 – 75 metrin ja enintään 670 tonnin kokoluokan aluksia, nopeassa operointiajassa. Olemme tämän kokoluokan johtava katsastus-, huolto- ja korjaustelakka Itämerellä.  Modernin ja nopean lukkitrukkitekniikan avulla alusten telakointi- ja huoltoprosessit pystytään rakentamaan joustavaksi ja sujuvaksi, mikä tuo uudenlaisen palvelutason asiakkaillemme. Työvaiheita voidaan yhdistää tai jaksottaa helpommin, jolloin telakoinnin kesto ja kustannukset voidaan minimoida asiakkaillemme.

Halli

Telakalla on uusi valoisa ja lämmin halli, jonne mahtuu sisään noin 70 metriä pitkä alus. Aluksen nostaminen halliin on selkeä etu kilpailijoihin nähden, sillä kaikki työt voidaan suorittaa lämpimässä ja tuulelta suojassa.  Halli on varustettu 10 tonnin siltanosturilla ja sieltä löytyy myös toimiva koneistamo. Halli lämmitetään ympäristöystävällisesti ilmalämpöpumpuilla.

Potkuri- ja akselityöt sekä asennustyöt

  Akselien haalaukset, Aquamaster- ja muut vetolaitehuollot sekä säätösiipipotkurien huollot tehdään telakalla itse. Asentajatiimimme tekee myös erilaisia kone- ja laiteasennuksia, kuten: pää- ja apukoneiden haalaukset, koneiden vaihdot sekä pohja- ja laitaventtiilihuollot.

Pintakäsittely

Suihkupuhalluksessa telakkamme käyttää nikkelikuonaa, joka ei pölyä niin kuin puhallushiekka. Kuona kerätään lavalle ja jatko käsitellään asianmukaisesti. Näin työssä syntyviä jätteitä ei pääse mereen tai maahan. Maalaustyöt tehdään omien ammattitaitoisten maalarien toimesta.

Sähkötyöt

Laivasähkötöihin erikoistuneen alihankkijamme kautta tarjoamme asiakkaillemme kaikki aluksen sähkötöihin liittyvät palvelut.

Metallityöt

Omat ammattitaitoiset metallimiehemme tekevät runkovaurioiden korjauksia, pohjapeltien vaihtoja sekä isompia konversio töitä.

Anna palautetta

Kerro meille miten voimme kehittää palveluamme.
Terminaalintie 12 FI–07910 Valko
+358 400 409 120
etunimi.sukunimi@s-t.fi

Viesti